Skip to main content

Project management

Zoekt u professionele ondersteuning om een project binnen de vooropgestelde tijds- en budgetlimiet te kunnen realiseren? Met de juiste voorbereiding en een realistische planning help ik u om de slaagkansen te maximaliseren!

Heel wat projecten starten met veel energie en met strikte tijds- en budgetdoelstellingen. Jammer genoeg blijkt na verloop van tijd dat van die goede voornemens niet veel meer overblijft en dat extra tijd en budget nodig zijn. Natuurlijk kunt u niet alles voorzien, maar mits de nodige professionele voorbereiding en realistische planningen kunt u toch heel wat onheil vermijden.

Hoe groter het project, hoe groter het belang van een gestructureerde en gedisciplineerde aanpak. Een aantal grotere projecten uit het verleden waarover ik de leiding had (ERP-implementaties, opzetten van een nieuwe productielocatie, opzetten van co-producer deals,…) hebben me geleerd dat door aan een aantal basisvoorwaarden te voldoen bij de voorbereiding van uw project, u de slaagkansen al aanzienlijk kan verhogen.

Kostenbepaling

In functie van de aard van de ondersteuning en de grootte van het project. In alle gevallen moet de kost van de ondersteuning in een faire relatie staan met datgene wat voor u als organisatie of persoon gerealiseerd wordt.

Enkele opties zijn:

  • Time & material (puur functie van de bestede tijd)
  • Een vast bedrag na een eerste inschatting van de complexiteit en de doelen van het project